14 august 2011

ARTmania 2 si lansare

Seara a doua. A început cu lansarea cărţii "Tovarăşi de cameră. Student la Chişinău", de Mihail Vakulovski, la scena VIP. Pe probele de microfon ale celor de la Republica.S-a dovedit a fi foarte faină ideea de a lansa cartea în cadrul festivalului. Deşi la început părea ca vor fi oarece impedimente - garduri, brăţări... - lansarea a fost una foarte specială, aşa cum merita rockmanul, cu cititori-spectatori, cu vedere la scena mare dinspre scena VIP, cu fond sonor adecvat pentru lecturi, cu autografe pentru prinţese.
Au vorbit despre carte Dragoş Vargaşi Radu Vancu,au citit din carte, spre deliciul publicului, Moni Stănilă şi Alexandru Vakulovski,iar autorul ne-a povestit cîte ceva despre cum a scris rockmanul, ce e cu părţile următoare ale trilogiei

şi a dat o grămadă de autografe,în vreme ce în Piaţa Mare atmosfera se încingea pentru concerte.***

Şi-au cîntat Republica (momentul meu favorit din festival),Sonata Arctica,şi Lacuna Coil.
- THE END al unui festival atipic -

3 comentarii:

Anonim spunea...

mulţumesc pentru lansare şi pentru prezentare, Vera:)

a fost foarte frumos la Sibiu (şi dacă îmi amintesc bine, mereu a fost frumos la Sb - dar acum e cu "foarte")

Veronica spunea...

A fost un foarte-foarte festival, datorită prezenţei voastre acolo. Şi ideea lansării acolo s-a dovedit aşa faină, putem zice de-acum că am ţinut o dată un microfon Artmania în mînă :), chiar dacă n-om fi zis mare lucru (eu, desigur). Dar de cîntat chiar că n-aş fi îndrăznit. :)
Festivalul ăsta aşa rămîne, al tovarăşilor de cameră.

Anonim spunea...

da, e prima şi deocamdată ultima lansare de carte la Artmania.

ba ai vorbit foarte frumos, avem ca mărturie filmarea (pe care n-am văzut-o încă, dar eu te-am ascultat atent şi ţin minte cum a fost!).

păi să ne cînte cei care cîntă, că noi avem cu totul altă treabă, totuşi...